Satijn lint bedrukken

Bedruk satijn lint met je eigen ontwerp of logo. Het lint is dubbel gebiest en verkrijgbaar in vele kleuren om een geschenk nog leuker te maken.  De prijzen in de configurator zijn per rol. Op een rol zit 100 meter lint. Bekijk alle kleuren onderaan deze pagina.

Stel in de onderstaande configurator het satijnlint samen door het formaat, de kleur van het lint en de bedrukking te kiezen. Staat het formaat dat jij graag wil laten bedrukken er niet tussen of wil je meerdere kleuren of kanten bedrukken? Of wil je grotere aantallen bedrukken? Neem dan contact op via info@pacoid.nl of via het contactformulier.

Lees onderaan deze pagina meer informatie over het bedrukken van satijn lint.


satijn lint
Formaat

Formaten satijn lint

Je kan kiezen tussen 7 maten krullint.

 • 10 mm
 • 15 mm
 • 20 mm
 • 25 mm
 • 30 mm
 • 40 mm
 • 50 mm

Op een rol bedrukt satijn lint zit 100 meter lint. De minimale afname is 3 rollen á 100 meter voor elk formaat.

kleur satijn lint

Kleuren satijn lint

Er is keuze uit 25 kleuren satijn lint:

Bedrukking

Drukkleuren

Het satijn lint wordt bedrukt door middel van zeefdruk of foliedruk. Elke PMS kleur is mogelijk. Je kan ervoor kiezen om één drukkleur te gebruiken, maar twee drukkleuren zijn ook mogelijk! Één zijde van het satijn lint wordt bedrukt. De drukkleur(en) die jij graag wil gebruiken kan je in het vakje 'Opmerkingen' in je winkelwagen invullen.

Jouw keuzes:

Extra informatie

Prijzen

De aangegeven prijzen zijn per rol en exclusief btw. De stempelkosten zijn eenmalig, indien de bedrukking op het satijnen lint ongewijzigd blijft. De instelkosten zijn per opdracht.

Minimale afname

De minimale afname van het satijn lint is 5 rollen á 100 meter. De prijs per rol wordt minder zodra er meer wordt afgenomen.

Levertijd

Bij Paco ID willen we je zo snel mogelijk blij maken met de door jou samengestelde verpakkingen! De definitieve levertijd wordt bepaald na het invoeren van je bestelling en goedkeuring van de digitale drukproef.

Formaten satijn lint

Je kan kiezen tussen 7 maten krullint.

 • 10 mm
 • 15 mm
 • 20 mm
 • 25 mm
 • 30 mm
 • 40 mm
 • 50 mm

Op een rol bedrukt satijn lint zit 100 meter lint.

Kleuren satijn lint

Er is keuze uit 25 kleuren satijn lint:

Drukkleuren

Het satijn lint wordt bedrukt door middel van zeefdruk of foliedruk. Elke PMS kleur is mogelijk. Je kan ervoor kiezen om één drukkleur te gebruiken, maar twee drukkleuren zijn ook mogelijk! Één zijde van het satijn lint wordt bedrukt.

Bestellen en digitale drukproef

Zodra je order bij ons binnen is gekomen gaan we ermee aan de slag! Je krijgt een orderbevestiging per mail, waarna we contact met je opnemen met informatie voor het aanleveren van het ontwerp dat op de verpakking moet worden gedrukt. Bekijk vast de aanleverspecificaties voor het ontwerp. Je krijgt dan ook meteen de actuele levertijd van ons te horen.

Wij maken met het door jou aangeleverde ontwerp of logo een digitale drukproef, waarop duidelijk te zien is hoe jouw bedrukte verpakking eruit komt te zien! Na goedkeuring op deze digitale drukproef gaan we jouw verpakking bedrukken.

Inspiratie en andere mogelijkheden

Wil je inspiratie opdoen? Dat kan! Bekijk dan snel voorbeelden van satijn lint dat we bedrukt hebben.

We kunnen nog meer bedrukken. Staat het artikel dat jij graag wil laten bedrukken er niet tussen of wil je meerdere kleuren of kanten bedrukken? Of wil je grotere aantallen bedrukken? Neem dan contact op met info@pacoid.nl. of via het contactformulier.

Wist je dat we ook verpakkingen op maat kunnen maken? Vraag naar de mogelijkheden!