Stickers bedrukken

Bedruk stickers met je eigen ontwerp of logo. De stickers, ook wel etiketten genoemd, zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, opgedeeld in 5 series met verschillende prijzen. De prijzen zijn per rol stickers, met een minimale afname van 2 rollen. Op een rol zitten 500 stickers.

Stel in de onderstaande configurator de stickers samen door het model en de bedrukking te kiezen. Staat het soort of formaat stickers die jij graag wil laten bedrukken er niet tussen, wil je meerdere kleuren of wil je grotere aantallen drukken? Neem dan contact met ons op via info@pacoid.nl of via het contactformulier.

Lees onderaan deze pagina meer informatie over het bedrukken van stickers. Hier vind je ook de formaten en ondergrondkleuren van de stickers en de foliedrukkleuren.


stickers
Model

Seriemodellen stickers

Je kan kiezen tussen vijf modellen stickers. Elke serie heeft verschillende formaten en vormen. Bekijk hier een overzicht.

Bedrukking

Ondergrond kleuren

Er is keuze uit verschillende ondergrondkleuren stickers waarop gedrukt kan worden:

Drukkleuren

De stickers worden bedrukt door middel van foliedruk. Er is keuze uit 51 verschillende drukkleuren om de stickers mee te bedrukken. De drukkleur die jij graag wil gebruiken kan je in het vakje 'Opmerkingen' in je winkelwagen invullen.

  • Matte drukkleuren

  • Metallic drukkleuren

  • Glans drukkleuren

Jouw keuzes:

Extra informatie

Prijzen

De aangegeven prijzen zijn per rol en exclusief btw. De stempelkosten zijn eenmalig, indien de bedrukking op de sticker ongewijzigd blijft. De instelkosten zijn per opdracht.

Minimale afname

De minimale afname van de stickers is 2 rollen á 500 stickers. De prijs per rol wordt minder zodra er meer wordt afgenomen.

Levertijd

Bij Paco ID willen we je zo snel mogelijk blij maken met de door jou samengestelde verpakkingen! De definitieve levertijd wordt bepaald na het invoeren van je bestelling en goedkeuring van de digitale drukproef.

Seriemodellen stickers

Je kan kiezen tussen vijf modellen stickers. Elke serie heeft verschillende formaten en vormen. Bekijk hier een overzicht.

Ondergrond kleuren

Er is keuze uit verschillende ondergrondkleuren stickers waarop gedrukt kan worden:

Drukkleuren

De stickers worden bedrukt door middel van foliedruk. Er is keuze uit 51 verschillende drukkleuren om de stickers mee te bedrukken.

  • Matte drukkleuren

  • Metallic drukkleuren

  • Glans drukkleuren

Bestellen en digitale drukproef

Zodra je order bij ons binnen is gekomen gaan we ermee aan de slag! Je krijgt een orderbevestiging per mail, waarna we contact met je opnemen met informatie voor het aanleveren van het ontwerp dat op de verpakking moet worden gedrukt. Bekijk vast de aanleverspecificaties voor het ontwerp. Je krijgt dan ook meteen de actuele levertijd van ons te horen.

Wij maken met het door jou aangeleverde ontwerp of logo een digitale drukproef, waarop duidelijk te zien is hoe jouw bedrukte verpakking eruit komt te zien! Na goedkeuring op deze digitale drukproef gaan we jouw verpakking bedrukken.

Inspiratie en andere mogelijkheden

Wil je inspiratie opdoen? Dat kan! Bekijk dan snel voorbeelden van stickers die we bedrukt hebben.

We kunnen nog meer bedrukken. Staat het soort of formaat stickers die jij graag wil laten bedrukken er niet tussen, wil je meerdere kleuren of wil je grotere aantallen drukken? Neem dan contact met ons op via info@pacoid.nl of via het contactformulier.

Wist je dat we ook verpakkingen op maat kunnen maken? Vraag naar de mogelijkheden!