Verpakkingen bedrukken

Wil je verpakkingen bedrukken met je eigen ontwerp of logo? Dat kan bij Paco ID! Bekijk hieronder een greep uit onze drukwerk mogelijkheden.

 

Bestellen en digitale drukproef

Zodra je order bij ons binnen is gekomen gaan we ermee aan de slag! Je krijgt een orderbevestiging per mail, waarna we contact met je opnemen met informatie voor het aanleveren van het ontwerp dat op de verpakking moet worden gedrukt. Bekijk vast de aanleverspecificaties voor het ontwerp. Je krijgt dan ook meteen de actuele levertijd van ons te horen.

Wij maken met het door jou aangeleverde ontwerp of logo een digitale drukproef, waarop duidelijk te zien is hoe jouw bedrukte verpakking eruit komt te zien! Na goedkeuring op deze digitale drukproef gaan we jouw verpakking bedrukken.

Op zoek naar wat anders?

We kunnen nog meer bedrukken. Staat het artikel jij graag wil laten bedrukken er niet tussen of wil je meerdere kleuren of kanten bedrukken? Of wil je grotere aantallen bedrukken? Neem dan contact op met info@pacoid.nl of via het contactformulier.
Wist je dat we ook verpakkingen op maat kunnen maken? Vraag naar de mogelijkheden!

Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan onze portfolio pagina om een kijkje nemen naar de verpakkingen die we al bedrukt hebben.